Uzreiz gribu atzīmēt, ka šis pīrāgs tiek gatavots pannā, tāpēc, ja jums nav cepeškrāsns, pievērsiet tam īpašu uzmanību. Recepte mani iepriecināja ar to, cik viegli ir pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus! Pildījumam jāizmanto āboli, bet, ja sirds kāro, var eksperimentēt!
Sastāvdaļas:
· 2 gab. lieli āboli;
· 30 g sviesta;
· 60 g cukura;
· 1 ola;
· 30 ml augu eļļas; (piemēram, saulespuķes)
· 150 g dabīgā jogurta;
· 140 g miltu;
· 8 g cepamā pulvera.
Gatavošanas process:
1. Sajauc 1 vistas olu ar 30 gramiem cukura.
2. Saputo ar putojamo slotiņu.
3. Ielejiet augu eļļu un dabisko jogurtu.
4. Izsijā miltus un sajauc ar cepamo pulveri. Bļodā sajauc tos ar citiem produktiem.
5. Atstājiet mīklu uz galda istabas temperatūrā.
6. Pildījumam ābolus nomizo.
7. Izgrieziet serdi ar sēklām.
Lasi vēl: “Veiksmes un laimes svītra”: 2024. gada martā 4 zodiaka zīmes būs ceļā uz veiksmi
8. Ābolus sagriež šķēlēs.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Uzlika kakla siksnu un baroja ar nepiemērotu pārtiku: Krāslavas novada vietējie iedzīvotāji rīkojušies nesaprotami un nosodāmiby Laura Andersone
- “Un tad pienāk tāds mirklis…”: primadonna Alla Pugačova atklāj, ko par viņu reiz pateicis Maestro Raimonds Paulsby Laura Andersone
- Jo mazāk par to stāstīsiet apkārtējiem, jo lielāku mieru un laimi sajutīsietby Rinalds Bergmanis