Uzreiz gribu atzīmēt, ka šis pīrāgs tiek gatavots pannā, tāpēc, ja jums nav cepeškrāsns, pievērsiet tam īpašu uzmanību. Recepte mani iepriecināja ar to, cik viegli ir pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus! Pildījumam jāizmanto āboli, bet, ja sirds kāro, var eksperimentēt!
Sastāvdaļas:
· 2 gab. lieli āboli;
· 30 g sviesta;
· 60 g cukura;
· 1 ola;
· 30 ml augu eļļas; (piemēram, saulespuķes)
· 150 g dabīgā jogurta;
· 140 g miltu;
· 8 g cepamā pulvera.
Gatavošanas process:
1. Sajauc 1 vistas olu ar 30 gramiem cukura.
2. Saputo ar putojamo slotiņu.
3. Ielejiet augu eļļu un dabisko jogurtu.
4. Izsijā miltus un sajauc ar cepamo pulveri. Bļodā sajauc tos ar citiem produktiem.
5. Atstājiet mīklu uz galda istabas temperatūrā.
6. Pildījumam ābolus nomizo.
7. Izgrieziet serdi ar sēklām.
Lasi vēl: “Veiksmes un laimes svītra”: 2024. gada martā 4 zodiaka zīmes būs ceļā uz veiksmi
8. Ābolus sagriež šķēlēs.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Vai ir nozīme tam kā cilvēks devies aizsaulē no šīs pasaules: atbild mācītājs Aleksandrsby Sandra Vīgante
- Krāpniekiem jauna shēma: viņi vairs nezvana, bet naudu ”pa taisno” noskaita no jūsu kartes – noskaidrosim kāby Sandra Vīgante
- Kā viegli atskrūvēt jebkuru rūsējušu skrūvi pat pēc daudziem gadiem — metode, ko zina tikai pieredzējušie meistariby Rinalds Zembergs
- ”ASV šis ir vienkārši neiespējami” amerikānis pastāstīja, kas viņu pārsteidza Latvijā, kad viņš šeit ieradāsby Sandra Vīgante
- “Jūs nesaprotat, kāda bagātība jums pieder” – kas tik ļoti pārsteidza manu draugu itāli, Latvijas pilsētāsby Sandra Vīgante
- Sirmo māti bērni pameta, pat uz izvadīšanu neatnāca, bet, kad tika nolasīts testaments, nezināja ko darītby Rinalds Bergmanis